avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale firma cu datorii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

firma cu datorii

am o firma cu datorii in valoare de apx. 300 milioane lei . Am primit instiintare ca mi- s-a intocmit dosar penal si sunt chemata la politie pt . audiere . as vrea sa vand firma. se mai poate avand in vedere ca exista un dosar penal?
Cel mai recent răspuns: mirelagianina , utilizator 09:54, 13 Octombrie 2009
nu cred ca este vreo legatura intre datoriile de care spuneti si aceasta citatie ...
cred ca citatia este pentru altceva
Altceva ce ar putea sa fie , daca in citatie scrie despre firma? N-am comis infractiuni sau ceva de genul . Oricum , se precizeaza sa ma prezint cu avocat sau mi se da din oficiu . Tare ciudat , cu atat mai mult cu cat stiu ca nu am facut nimic in afara de faptul ca am lasat firma administrata gresit.
Si mai ciudat este faptul ca eu sunt asociat in aceasta firma , detin 10% din actiuni . Administratorul are aceeasi adresa in buletin ca si mine . Iar citatia si dosarul penal sunt pe numele meu . Nu am semnat niciodata nimic pt banci sau firme cu care am colaborat .
Pentru admnistrarea gresita a societatii, raspunde administratorul, iar daca nu sunteti dvoastra acela, poate s-a facut o confuzie. Daca nu ne dati mai multe date nu cred ca va putem ajuta cu raspunsuri clare. Firma este cumva in lichidare? Poate in cadrul unei astfel de actiuni ati fost citat pentru motive ce tin de raspunderea administratorului. Ati facut modificari recente in societate la Registrul Comertului? Adica ati fost vreodata admnistratorul societatii si ulterior ati iesit? Este posibil sa nu se fi inregistrat mentiunea la ONRC si sa figurati dvoastra ca admnistrator. In orice caz, se fac erori si de catre organele de cercetare penala. Dvoastra trebuia sa fiti citat in scris si sa vi se mentioneze temeiul legal in baza caruia sunteti cercetat. Fara aceste aspecte nu puteti declara ceva despre care nu stiti ca ati fi savarsit.
Ultima modificare: Vineri, 9 Octombrie 2009
ContSters69724, utilizator
mai bine ma abtin de la speculatii; ce va pot spune este ca pentru datoriile neachitate la buget nu asta e procedura ; cu siguranta e vorba de altceva
Bafta multa !

Alte discuții în legătură

Dosar penala dupa vanzarea unui srl. help! carmen.19 carmen.19 Buna ziua!V-am descoperit recent si va rog sa ma scuzati daca am incadrat gresit topicul. Problema este urmatoarea: un amic a vandut un SRL unor fosti ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin emis de o firma care a fost inchisa carami carami Am urmarit temele legate de bielete la ordin emise fara acoperire. Sper sa nu fi repetat subiectul aici, imi cer scuze daca s-a vorbit deja de asta. E vorba de ... (vezi toată discuția)
Situatie ciudata la procuror diicot ContSters171795 ContSters171795 am avut o audiere cu un procuror saptamana aceasta, la o citatie unde fusesem acuzat de detinere pentru consum propriu. m-am intalnit cu dansul si dupa 10 ... (vezi toată discuția)