LIVE, ACUM (506 PARTICIPANȚI) Inspecția fiscală în era digitală: Cum vă pregătiți pentru un control ANAF bazat pe datele din e-Factura și SAF-T? Accesează live evenimentul
Voi cumpara un apartament in care este sediul firmei celui ce ne vinde apartamentul.
In precontractul de vanzare am scris ca isi va muta sediul firmei pana la data de... ( am scris ziua si luna)
Trebuie sa mai cer si notarului sa mai faca vreun act ?
Firma nu isi desfasoara activitatea acolo , este doar sediul.
Eu , ca proprietar , trebuie sa platesc ceva , trebuie sa depun vreun formular pe undeva , ca este acel sediu acolo ?
Ar fi bine sa mentionati si in contractul de vanzare-cumparare clauza privind mutarea sediului.
Cand veti inregistra apartamentul la DITL depuneti si o declaratie (au ei model) ca este inregistrat un domiciliu fiscal la adresa dvs. , dar ca nu se desfasoara nicio activitate economica.
Multumesc pentru raspuns !
Daca la data pe care o vom mentiona si in clauza contractului de vanzare - cumparare , el nu-si va muta firma , ce putem face ?
Atentie sporita in cazul in care in apartamentul ce urmeaza sa il achizitionati figureaza drept sediu social
Verificati la asociatia de proprietari daca nu exista incheiata conventie