avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Impozitele și/sau taxele datorate de persoanele ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Impozitele și/sau taxele datorate de persoanele plecate din țară

Buna seara si ma bucur ca v-ati intors
Pentru a intelege cum stau lucrurile va rog sa ma lamuriti:
1. Persoana tanara, necasatorita, casnica cu domiciliu in Romania, locuieste impreuna cu partenerul de viata in alta tara ue, fiind luata in evidenta la adresa de acolo, deademenea casnica
2. Persoana putun peste 60 ani, pensionata pe caz de boala, avand partenerul de viata in alta tara ue, neavand adresa acolo, fiind domiciliata deci in Romania, primind pensie din Romania, proprietar apartament in Romania, iar in afara tarii fara o alta ocupatie, deci fara alte venituri decat pensia
Cum trebuie procedat in aceste 2 cazuri incepand cu 1 ian 2018? in conditiile in care ambele persoane petrec mai mult de 6 luni in afara tarii si de ce?
Va multumesc si astept cu nerabdare raspunsul dv.
Precizez ca nu ne simtim confortabil fie si pentru simplul fapt ca trebuie sa dam explicatii cabd plecam, cand si pt cat timp.. ( probabil ca nu conteaza acest aspect)
Toate cele bune, iar personal ma bucur ca putem discuta cu dv!

Ultima modificare: Marți, 14 Noiembrie 2017
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Plecare tara 2018 Ushi Ushi Va rog sa ne lamuriti: 1. Necasatorita, casnica, plec din tara si locuiesc cu prietenul neu cetatean ue, care ma intretine, deci nu am venituri. De ce ... (vezi toată discuția)
Fosta logodnica ma infectat cu herpes genital pe urma ma parasit iuliandante iuliandante Fosta mea partenera ma infectat cu herpes genital si dupa o relatie de 3 ani ma parasit , pot sa o dau in judecata ? Stiu si cand si unde a contactat boala ... (vezi toată discuția)
Partaj nedrept gabydo55 gabydo55 Va rog sa aveti rabdare si sa cititi scrisoarea, va rog din suflet sa ma ajutatisi sa-mi raspundeti sunt disperata. Am vreo sansa sa castig acest nedrept ... (vezi toată discuția)