avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare RCA auto, 2 întrebări
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare RCA auto, 2 întrebări

1.In momentul in care sunt in trafic si sunt oprit de politie sunt obligat sa arat asigurarea rca sau sa ii demostrez ca o am platita?
2.El poate verifica daca o am valabila?
Cel mai recent răspuns: Boeriu Catalin , Consultant asigurari 10:26, 14 Noiembrie 2017
Da la ambele intrebari.Mai mult! datorita bazei comune de date va poate confirma si cate zile mai este valabila asigurarea, verificare facuta din mers fara a citi polita (mi s-a intamplat personal)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rca facut online, polita intrata in vigoare mai tarziu RaptorBlood RaptorBlood Buna, Ieri 2012 05 01 am facut un RCA pe un magazin online. Acolo puteam sa aleg ca va intra in vigoare din ziua de azi. 2012-05-02 , plateam cu cardul, ... (vezi toată discuția)
Contestatie pv lipsa rca bcdanielus bcdanielus buna am si eu urmatoarea intrebare. ieri am fost oprit de un filtru al politiei si la verificarea actelor mi-a zis ca rca e expirat de vineri 21.05.2010 eu ... (vezi toată discuția)
Asigurare rca EmiB EmiB Buna seara, am si eu o intrebare. Am fost oprit de un echipaj de politie in timp ce conduceam o masina de la firma unde lucrez. La controlul documentelor, ... (vezi toată discuția)