avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Insolventa.
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Insolventa.

Buna ziua!

Am cumparat un teren cu promisiune de vanzare cu suma achitata integral de la o firma care in zece zile de la perfectarea actului a intrat in insolventa.
Suma de 10000 lei a fost platita in contul firmei iar restul de 43000 lei in contul personal al administratorului.
Administratorul a adus la notar un contract de imprumut intre el si firma ca justificare pt virarea banilor in cont propriu si nu al firmei.
Am vb cu lichidatorul care in prima faza a promis ca se va prezenta pt definitivarea actului dar ulterior a motivat ca faptul ca suma de 43000 lei a fost virata in contul administratorului il pune in imposibilitatea de a semn actul final si ma directioneaza catre masa credala.
Termenul pt asezare la masa credala a expirat.
Administratorul a cerut reorganizare.
Ce pot face in aceasta situatie pt a- mi recupera banii sau definitivare act?

Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 15 Noiembrie 2017
Teodor Cristian, utilizator

Alte discuții în legătură

Ma inscriu sau nu la masa credala? onicacristina onicacristina Un amic a intrat cu societatea in insolventa , ca sa il ajut am negociat cu creditorii si prin cesiune ce creanta i-am cumparat toate creantele.In acest moment ... (vezi toată discuția)
Patrimoniu firma in insolventa horiacris horiacris Buna ziua. Casele construite de o firma aflata in insolventa sunt considerate produse ce pot fi vandute ca orice alt produs , sau sunt considerate ca facand ... (vezi toată discuția)
Pot sa recuperez banii de la o firma aflata in insolventa? Cristina152 Cristina152 am facut contract cu o firma care a cazat lucratorii pt o perioada la pensiunea mea, banii urmand sa-i plateasca la sfarsitul perioadei cazarii. Problema e ca ... (vezi toată discuția)