avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua - revocarea suspendării executării pedepsei
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua - revocarea suspendării executării pedepsei

O pedeapsa de 5 ani cu suspendarea sub supraveghere poate fi revocata? Mentionez .ca decizia este definitiva
Dar daca din suma asta care o am de dat am achitat o parte din ea si mai am vro 6000 de Lei de dat in 3 ani...poate sa imi revoce pedeapsa pana se termina acesti 3 ani? De la seeviciu de probatiune mi so zis .ca in 5 ani tre sa dau banii si acuma mio Venit executare silita
Ultima modificare: Joi, 16 Noiembrie 2017
Jugariu, utilizator
Au dreptul sa va execute silit.
Dar au voie sa imi revoace pedeapsa pana cemi Trece termenu de incercare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma prins fara permis daniel dan daniel dan Ma prins a doua oară fara permis ce se poate intampla având în vedere că mai am o condamnare de 5 luni pe un termen de 2 ani cu suspendare (vezi toată discuția)
Buna ziua , daca am primit revocarea sau anularea suspendării ... MArian1911 MArian1911 Buna ziua , daca am primit revocarea sau anularea suspendării și în total e de 3 ani și 2 luni . Pot face ceva sa mi se de-a tot suspendare ? Ținând cont ... (vezi toată discuția)
Ce sanse am sa nu mi se revoca suspendarea daca sunt gasit "vinovat"? justaques justaques Acum un an am fost prins cu trafic de droguri de risc (international) si pedepsit cu 1 an si 9 luni de inchisoare cu suspendare. Acum o luna un prieten de al ... (vezi toată discuția)