avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Haine second hand
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Haine second hand

Buna ziua asi dori sa incep o mica afacere cu haine second hand pe care asi dori sa le vand in piete . Asi dori sa stiu de ce am nevoie ? De un pfa ? Si hainele trebuie sa le iau de la un depozit care sami emita factura ? Trebuie sa le duc la o spalatorie sau le pot spala acasa ? Si pentru a infiinta un pfa am nevoie de un curs ?
Multumesc .

Alte discuții în legătură

Cod caen 4782 RobertStefan RobertStefan Buna ziua , Vreau sa imi adaug inca un cod cean , adica codul 4782 pe certificat PFA. Vreau sa vand haine si incaltaminte second hand . Momentan am pe ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru a vinde haine second in piete si targuri forraistefan forraistefan Buna ziua , Doresc sa ma apuc de vanzarea hainelor second prin piete si targuri si asi vrea sa stiu de ce acte asi avea nevoie sa fiu in regula . Hainele o ... (vezi toată discuția)
Vanzare imbracaminte second hand online ca si pfa s73fana s73fana Bună ziua, Aș dori să solicit câteva sfaturi în legătură cu posibilitatea de a vinde haine second-hand ca PFA și modul în care acest lucru ar putea ... (vezi toată discuția)