avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren

Buna seara. Am cumparat si eu un teren concesionat de la primarie, (vroiam sa il cumparam in rate), dar se pare ca la notar domnul primar nu a specificat ca cumpararea se face in rate...notarul nespecificand in contract lucru acesta...domnul primar a semnat. Cand am sunat la primarie mi sa spus sa ma duc eu la notariat si sa facem un alt contract de vanzare cumparare. Intrebarea mea este urmatoarea...daca nu ma duc pt un alt contract de vanzare-cumparare imi pot lua terenul? Imi pot face ceva? Este greseala lor nu a mea :)

Alte discuții în legătură

Cumparare uscatorie in bloc avoovi avoovi Salut. Cu ceva ani in urma am cumparat uscatoria de pe palier, alaturata garsonierei mele. Am intocmit chitante olografe de vanzare cumparare cu absolut toti ... (vezi toată discuția)
Probleme de intabulare.... TomaGradinaru TomaGradinaru O societate agricola a cumparat in 1990 un fost IAS cu o cladire si un teren. In prezent Primaria din raza respectiva a castigat terenul. Societatea vrea sa ... (vezi toată discuția)
Modificare contract de concesiune cu contract de inchiriere DoruTacit DoruTacit Buna ziua! Am participat la o licitatie, organizata de Primaria Gxx, pentru concesionarea unor parcele de teren cu destinatia contructii de case in localitatea ... (vezi toată discuția)