avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1361 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... declaratie de creanta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

declaratie de creanta

Pentru a inscriere la masa credala se percep taxe de timbru? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: kmy28 , utilizator 22:04, 19 Noiembrie 2017
Bună ziua,

Da, se taxează cu 200 lei.

Succes,
Multumesc pentru raspuns! Daca exista o paguba a aceluiasi debitor fata de sute/mii de oameni ( insolventa agentiei Omnia Turism), respectivii pagubiti se pot constitui in asociatie si pot fi exonerati de taxa de timbru pentru inscriere la masa credala? Multumesc anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire taxa timbru kmy28 kmy28 Daca exista o paguba a aceluiasi debitor fata de sute/mii de oameni ( insolventa agentiei Omnia Turism), respectivii pagubiti se pot constitui in asociatie si ... (vezi toată discuția)
Contract neonorat agentie turism LucianaMoisoiu LucianaMoisoiu Buna ziua, Am incheiat un contract cu o agentie de turism in ianuarie 2014, iar la momentul respectiv firma dispunea de asigurare. Insa, acum am fost ... (vezi toată discuția)
Cum recuperam banii platiti pentru sejur de la agentia de turism maria1956 maria1956 Cum recuperam banii platii pentru sejur de la agentia de turism daca intra in faliment sau insolventa ( nu stiu diferenta dintre faliment si insolventa) Avem ... (vezi toată discuția)