Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Catalinsto 
	    	Utilizator

Catalinsto 
	    	Utilizator	    

În termen de 15 zile de la data pronunţării hotărârii judecătoreşti prin care instanţa a respins plângerea împotriva procesului-verbal de constatare a contravenţiei, contravenientul este obligat să se prezinte la serviciul poliţiei rutiere care îl are în evidenţă pentru a preda permisul de conducere.
 Catalinsto, utilizator
 Catalinsto, utilizator 	
			 Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Cornel  Vasile, Consilier juridic
 Cornel  Vasile, Consilier juridic 	
			 Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 Cuasoc	                   

Bună ziua! 
Am fost sa predau permisul dupa ce am primit acasa Comunicare Reexaminare dupa anulare cerere. Reexaminare respinsa. Definitiva.
La ghișeu, ... (vezi toată discuția)
	                    Cuasoc	                   

Bună ziua! 
Am fost sa predau permisul dupa ce am primit acasa Comunicare Reexaminare dupa anulare cerere. Reexaminare respinsa. Definitiva.
La ghișeu, ... (vezi toată discuția)

mabodan	                   

Am contestat un p.v. si am pierdut contestatia ramasa definitiva,in cat timp de la comunicare trebuie predat permisul? (vezi toată discuția)
	                    mabodan	                   

Am contestat un p.v. si am pierdut contestatia ramasa definitiva,in cat timp de la comunicare trebuie predat permisul? (vezi toată discuția)

ilarion184	                   

Am luat amenda 360 RON + Suspendare 2 luni permis , am facut plangere impotriva P.V dar am pierdut . Azi 11.10.2010 am primit acasa Hotararea ca in 15 zile pot ... (vezi toată discuția)
	                    ilarion184	                   

Am luat amenda 360 RON + Suspendare 2 luni permis , am facut plangere impotriva P.V dar am pierdut . Azi 11.10.2010 am primit acasa Hotararea ca in 15 zile pot ... (vezi toată discuția)