Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

proprietate imobiliara

am de gand sa cumpar un imobil, de la un dezvoltator imobiliar-grandis residence care se afla in constructie si care are termen de finalizare decembrie 2019/daca eu semnez un antecontract si platesc un avans integral ( etapizat nu pot plati, pentru ca, daca as plati, printr-o alta metoda, etapizat, ar veni o suma mai mare, si nu-mi permit, pot sa platesc integral, la antecontract, iar dezvoltatorul imobiliar intra intr-o incapacitate de plata fata de banca cu cae colaboreaza si intra intr-o insolventa, in acest caz descris, cum imi recuperez banii, dati printr-un antecontract, in conditia in care in primul rand banca si-ar trage datoria, iar eu, daca as prinde ceva, mizilicul?al;tcumva poate sa fie recuperata integral?
Cel mai recent răspuns: Viorel GRADINARU , Mediator 02:45, 19 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cumpararea de proprietati imobiliare in constructie cu termene de finalizare atat de indepartate prezinta riscuri majore. In situatia insolventei dezvoltatorului. practic sansa dvs. de a vi se restitui avansul platit ar fi mai mare daca ati urma procedurile descrise la link-ul : [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezvoltator imobiliar onest mexic85 mexic85 context: vreau sa vand un apartament, propietate personala, si sa cumpar un apartament,aflat in constructie, de la un dezvoltator imobiliar: grandis residence ... (vezi toată discuția)
Nerespectare de catre dezvoltator antecontract apartament nou criena criena Buna ziua! Va rog sa ma ajutati intr-o problema legat de achizitionarea unui apartament nou. In februarie 2008 am incheiat un contract de vanzare-cumparare a ... (vezi toată discuția)
Riscuri achizitionare garsoniera bloc in constructie, cu finalizare peste un an gibraltarianul gibraltarianul As dori sa stiu cat de sigur este de a cumpara o garsoniera cu finalizare peste un an si 3 luni, blocul fiind acum in constructie, la etajul 1 din 7. ... (vezi toată discuția)