avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce act să alegem pentru transfer de proprietate de la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce act să alegem pentru transfer de proprietate de la părinți către mine și soția mea?

Eu cu soția am investit in casa părintească neavând acte ,părinți ne au spus ca ne fac acte și atunci am făcut demersurile in favoarea lor dând primăria in judecată pentru recunoașterea pământului din grădina și de sub casa neavând acte pe el pe cheltuiala noastră ,acum când vine vorba sa ne facă acte vrea sa le facă cu clauza de întreținere ceea ce noi nu vrem ca se pot strica in instanța ,cum putem sa procedam sa fie toată lumea mulțumită ce fel de act de vânzare sa facem ?
Ultima modificare: Duminică, 19 Noiembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Samy37 , utilizator 22:07, 19 Noiembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
De către frate împreuna cu părinți zicându-le ca ii întreține ei mai bine și se pot strica actele in instanța și Dintr-o casa din chirpici noi am cimentuito am renovato și sa ne trezim ca nu mai avem nimic .Eu as vrea acte de vânzare cumpărare care nu se pot strica in instanța
Ultima modificare: Duminică, 19 Noiembrie 2017
Samy37, utilizator
De către frate zicându-i le ca ii întreține el mai bine
Ultima modificare: Duminică, 19 Noiembrie 2017
Samy37, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
Ce părere aveți de habitat viager?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Părinții mei mi-au vândut casa acum 10 ani cu clauza de habitație... Astancai p Astancai p Părinții mei mi-au vândut casa acum 10 ani cu clauza de habitare viagera .Menționez ca eu m-ai am 2 frați care a-r dori oricând sa răstoarne ... (vezi toată discuția)
Cum poti deveni din coproprietar proprietar unic? vida vida Bună Ziua! Suntem 3 frati. Terenul intravilan (cu casa de locuit ) a fost dezmembrat pe lungime în două părți egale: - O parte ( curte și ... (vezi toată discuția)
Mostenire dobreroland dobreroland Buna ziua, Vrem sa investim in casa parinteasca, pentru care tatal are certificat de mostenitor. Dupa divortul parintilor casa a fost inchiriata. ... (vezi toată discuția)