avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ce trebuie sa fac pentru a putea conduce pe teritoriul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ce trebuie sa fac pentru a putea conduce pe teritoriul Belgiei?

Sint cetatean roman insa locuiesc cu rezidenta in Belgia!Am facut o greseala in trafic mai exact am lovit o masina in parcare fara sa sesizez am plecat de la locul resoectiv ca urmare mi s-a suspendat permisul de conducere romanesc pe o perioada de 1 luna de zile in plus ma obliga sa repet examenul teorie practic si psihologic ceea ce este foarte greu de obtinut deoarece ma obliga sa le dau in flamanda!intrebarea mea este:Am drptul sa dau examenele si sa fac cerere pt jumatate de permis belgian cum este legal pt cetatenii belgieni sau ce as putea face ot a putea conduce din nou pe teritoriul belgiei ?Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 30 Noiembrie 2017
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Permis preschimbare belgia mariusserdenciuc mariusserdenciuc Buna ziua, am dobandit dreptul de a conduce in Romania, in urma cu 3 ani am plecat in Belgia si conform cu legile belgiene am fost nevoit sa preschimb carnetul ... (vezi toată discuția)
Ong al statului român poate sa încheie un contract de sponsorizare cu o persoana cu cetătenie romana care desfășoara activitati avand firme in belgia? Paulina Andreea Paulina Andreea Buna seara! O întrebare: Un ONG al statului român care figureaza în registrul entitatilor de cult si in statut are specificat cum ca poate primi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am primit interdictie sa conduc pe teritoriul romaniei ... immer immer Buna ziua, Am primit interdictie sa conduc pe teritoriul Romaniei pentru cam fost condamnat la amenda penala. Mi a expirat interdictia pe 7 ... (vezi toată discuția)