avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Condus masina radiata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Condus masina radiata

Buna. Am cump arat o masina cu nr de anglia m a oprit politia si la o verificare s a gasit data la export ceva de genu radiat. Eu nu am stiut, persoana de la care am cumparat masina mi a spus ca actele sunt in regula. Am asigurare si itp valabil pana in 2018. Mi s a retinut doar permisul si mi s a DAT dovada pe 15 zile cu drept de prelungire. CE mi she poate intampla. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: dan tita , utilizator 09:53, 13 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti dreptul sa va exercitati apararea si sa propuneti administrarea de probe in sensul celor sustinute in declaratie.
Am inteles. Va multumesc
Domnu avocat Patrascu am inteles de la un politist ca majoritatea dosarelor se claseaza, dar ca pedeapsa mi se suspenda permisul pt 3 luni. Daca va fi asa, exista vreo cale sa fac contestatie pt suspendarea permisului? Va multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 13 Aprilie 2018
trandafir2, moderator
Revin la aceeasta postare. Dosarul s a clasat de catre parchet, este legal ca politia sa mi suspende permisul pe o perioada de 90 de zile?
Buna ziua. Am o rugaminte la dumneavoastra. S a solutionat dosaru cu clasare si suspendarea permisului pe 90 de zile. Pot ataca ininstanta suspendarea permisului? As avea castig?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Aveti dreptul sa va exercitati apararea si sa propuneti administrarea de probe in sensul celor sustinute in declaratie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis conducere Monica@yahoo Monica@yahoo Ia fost suspendat permisul de conducere fiului meu pentru condus mașina cu nr roșii expirate este posibil? (vezi toată discuția)
Conducere scuter fara permis hany_2220 hany_2220 buna ziua.am condus un scuter fara permis de conducere si neinmatriculata ,ghinionul meu a fost sa ma aleg cu un dosar penal .as vrea sa stiu ce se poate ... (vezi toată discuția)
Conducere cu numere false cosmin19990702 cosmin19990702 Am condus o masina caruia i-am aplicat alte numere de inmatriculare fata de cele care ii apartineau,dupa care am fost oprit de politie si luat la sectie pentru ... (vezi toată discuția)