avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... transport marfa periculoasa
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

transport marfa periculoasa

Buna ziua,
Va rog sa -mi spuneti daca se intocmeste scrisoare CMR pentru transport marfa in cont propriu,atunci cand cisterna goala pleaca sa alimenteze :
Mai precis:
Soferul de pe cisterna societatii la care lucrez, a fost oprit in trafic pentru control si a primit o NOTA cu privire la deficientele constatate : nu avea scrisoare CMR la cisterna goala (urma sa alimenteze pentru unitatea proprietara a cisternei -transport in cont propriu,nu contra cost in numele unui tert),care conform HG 69/2012 ,art. 4,pct.21.3 constituie
contraventie (conform notei ).Eu am gasit la acest articol;''Documentul de transport specific tipului de transport efectuat,conform legislatiei in vigoare"'Desigur, dupa alimentare va avea de la furnizor aviz de expedite ,etc,
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Amenda cmr ARIANA_2007 ARIANA_2007 Cine raspunde de necompletarea corecta a CMR-ului? Ce amenda poate primi cel care primeste o marfa (venita din Ue) al carui CMR este completat incorect? (vezi toată discuția)
Contestatie la p/v intocmit in lipsa partii invinuite discover discover Buna ziua ! Revin pe forum cu urmatoarea problema . Camion oprit pentru control , de catre ISCTR , soferul prezinta urmatoarele documente : avize marfa , ... (vezi toată discuția)
Scrisori de transport marisebas speed marisebas speed Ini poate spune cineva ce regim au scrisorile de transport si in ce registre se inregistreaza (vezi toată discuția)