avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce pot face si ce drept am ca sa pot sta in casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce pot face si ce drept am ca sa pot sta in casa

Dupa plecarea mamei in italia,tatal meu m-a dat afara din casa.Ei doi nu sunt legitim casatoriti,dar sunt trecuti amandoi in actele casei.
Pot sau am vre-o sansa sa-mi castig un drept de a locuii in acea casa?
Daca da,ce pot face si unde trebuie sa apelez?
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 13:34, 10 Octombrie 2009
Sunteti minor? Studiati, dar aveti mai putin de 26 de ani?
In aceste cazuri oricare dintre parinti, deci si tatal, are obligatia de a va asigura o locuinta.
Daca nu, trebuie sa apelati la mama, care in calitate de coproprietara a locuintei va poate da dreptul de a locui acolo - printr-un contract de comodat de exemplu.
Daca nu indepliniti cele 2 conditii spuse de Diana si mama dvs nu este de acord sa mai locuiti in apartament , atunci nu mai aveti ce sa faceti decat sa va cautati un alt loc de cazare!:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum imi pot castiga dreptul de a sta in casa Dumitrascu Razvan Dumitrascu Razvan Dupa plecarea mamei in italia,tatal meu m-a dat afara din casa.Ei doi nu sunt legitim casatoriti,dar sunt trecuti amandoi in actele casei. Pot sau am vre-o ... (vezi toată discuția)
Cum imi pot castiga dreptul de a sta in casa Dumitrascu Razvan Dumitrascu Razvan Dupa plecarea mamei in italia,tatal meu m-a dat afara din casa.Ei doi nu sunt legitim casatoriti,dar sunt trecuti amandoi in actele casei. Pot sau am vre-o ... (vezi toată discuția)
Sunt dat afara din casa ionescuandrei65 ionescuandrei65 Buna ziua , sunt disperat si nu stiu ce sa fac . Sunt in situatia de a fi dat afara din casa in care locuiesc eu sotia si copilul meu.de catre mama mea ... (vezi toată discuția)