avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire credite
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire credite

Buna ziua!
Tatal meu a decedat acum o luna si am descoperit ca avea 7 credite plus un CAR. Acum bancile ne hartuiesc pe noi copiii lui, fiind mostenitorii. As vrea sa stiu ce se poate intampla daca nu platim creditele, pentru ca eu sunt singura din cei 5 mostenitori, care are un venit. Noua ne este teama sa nu pierdem casa.
Inca nu am deschis succesiunea deoarece doi dintre frati sunt plecati din tara.Casa este jumatate pe numele surorii mele si jumatate pe numele tatalui.
Cel mai recent răspuns: Florentina Mihaela , utilizator 07:44, 11 Octombrie 2009
Daca vreti sa aflati mai multe, intrati pe sectiunea forumului "recuperari creante, probleme cu bancile" si veti afla cum procedeaza bancile in astfel de situatii.
Ultima modificare: Duminică, 11 Octombrie 2009
Florentina Mihaela, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatiile mostenitorului ContSters219511 ContSters219511 Buna, Deoarece am primit o multime de raspunsuri contradictorii legate de speta de mai jos, ma adresez d-vs cu o speta si o intrebare. Speta: Un fiu unic a ... (vezi toată discuția)
Ce fac cu creditele ramase la banci dupa decesul tatalui costel_81 costel_81 Acum cateva zile a decedat tatal meu in drum spre serviciu. In urma necazului am ramas cu un credit de nevoi personale fara asigurare de viata si o limita de ... (vezi toată discuția)
Succesiune si datorii donkey donkey Buna ziua, Tatal meu a decedat acum cateva saptamani si se pune problema succesiunii. El era la a doua casatorie, eu fiind fiul sau din prima casatorie. Cea ... (vezi toată discuția)