avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1306 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general factura servicii UE
Discuție deschisă în Contabilitate în general

factura servicii UE

Buna ziua, am primit o factura de servicii publicitate cu tva din Romania,eu fiind platitor de tva in Romania.O parte din aceasta factura tb sa o facturez unui tert din Polonia(furnizor de marfa care suporta o parte din ch de publicitate)Factura o fac fara tva? Care este baza legala?Multumesc
Cel mai recent răspuns: floryp , utilizator 13:56, 22 Noiembrie 2017
floryp a scris:

Buna ziua, am primit o factura de servicii publicitate cu tva din Romania,eu fiind platitor de tva in Romania.O parte din aceasta factura tb sa o facturez unui tert din Polonia platitor de tva
(furnizor de marfa care suporta o parte din ch de publicitate)Factura o fac fara tva? Care este baza legala?Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva import ercsey.szabolcs ercsey.szabolcs Buna ziua. am o firma care importa marfuri din Polonia. Anul trecut trebuia sa ma inscriu in Registrul Operatorilor Intracomunitari, pe care am facut-o in ... (vezi toată discuția)
Tva ue si non ue doinalisandru doinalisandru Cumpar marfa din UE-Polonia si vand direct din Polonia in SUA. Marfa nu tranziteaza Romania .Ambele firme sunt platitoare de TVA , cu coduri valide. Vama se ... (vezi toată discuția)
Factura din polonia cu tva 19% MuscaAnca MuscaAnca Am primit o factura din Polonia, in lei, cu TVA romanesc 19%. Furnizorul nu are inscris pe factura cod de TVA romanesc. Codul de TVA polonez e valid in VIES. ... (vezi toată discuția)