avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie anticipata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie anticipata

Buna ziua.in data de 01.01.2011 am iesit la pensie anticipat fiind penalizat.in data de 01.01.2016 am intrat la pensie de drept.intrebatea mea este:pot sa depun cerere la casa de pensii pt a beneficia de recalculare??multumrsc
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 13:18, 22 Noiembrie 2017
Trecand la pensia de limita de varsta, nu mai puteti beneficia de prevederile legii 216/2017.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalcularea penalizarii pt pensia anticipata mircea vladulescu mircea vladulescu Am iesit in pensie anticipata partiala in aprilie 2013 si din martie 2017 sunt in pensie pt limita de varsta.Am depus cerere la Casa de pensii Timis pt ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata balaeshmaria@yahoo.com balaeshmaria@yahoo.com Beneficiez de pensie anticipată fara penalizare din august 2015.Pot depune cerere de recalculare conform modificărilor din anul 2017? (vezi toată discuția)
Legea nr 216/2017 pensii anticipate partial siminaelena siminaelena Va rog mult dacă ma puteți ajuta cu un sfat ......mama mea pensionata anticipat parțial la data de 21.10.2011 si la limita de vârsta la data de 21.10.2016 ... (vezi toată discuția)