avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Administrator numit in actul constitutiv -salariu ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Administrator numit in actul constitutiv -salariu conform act constitutiv, fara CIM?

Buna ziua,

am o intrebare: un Administrator al unei societati comerciale de tip SRL, poate primi un salariu lunar in baza actului contitutiv, fara sa aiba CIM inregistrat pentru administrarea societatii?
Cel mai recent răspuns: ramo1305 , utilizator 13:47, 22 Noiembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator srl danajuga64 danajuga64 - Un salariat al societatii (srl) are si calitatea de administrator. Ca salariat are un salariu lunar conform functiei pe care o ocupa, iar ca administrator nu ... (vezi toată discuția)
Din ce traiesc administratorii? roumanie roumanie Am o intrebare, fiind mai putin cunoscatoare in ale societatilor. Din cate am inteles administratorul unei societati nu mai poate fi angajatul acesteia, si ... (vezi toată discuția)
Cod cor pentru administrator srl Ice68 Ice68 Buna ziua, 1. Intr-un SRL cu 2 asociati, se poate angaja unul din ei Administrator? Daca da, ce act normativ reglementeaza aceasta situatie, fiindca stiu ca ... (vezi toată discuția)