avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Procedura Faliment si responsabilitati ale ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Procedura Faliment si responsabilitati ale administratului.

Daca Directorul Genetal al societatii a instrainat mijloace fixe si mobile ale societatii cum poate administratorul, care a inaintat procedura de faliment a societatii , sa ceara raspunderea Directorului General. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Vazare bunuri firma anche anche Un srl se afla intr-o situatie financiara dificila. Administratorul doreste sa vanda din mijloacele fixe, autoturisme, un motistivuitor, ...in ce conditii o ... (vezi toată discuția)
Faliment... eriklud eriklud Buna, vreau sa va intreb, daca am un contract cu un mall, unde am un magazin, daca vreau sa inchid magazinul cu mult inainte de termenul inscris in ... (vezi toată discuția)
Evaluare mijloace fixe la vanzare manu12007 manu12007 Va rog frumos sa imi spuneti daca un SRL care vrea sa vanda altei societati mijloacele fixe pe care le are inregistrate in contabilitate trebuie sa faca o ... (vezi toată discuția)