avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... INTELEGEREA UNOR SENSURI
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

INTELEGEREA UNOR SENSURI

AS VREA SA STIU SI EU CUM SE INTERPRETEAZA URMATOARELE SENSURI DE DOCUMENTE:La concurs/examen se pot înscrie candidații care îndeplinesc, cumulativ, criteriile generale și specifice.

(2) Criteriile generale sunt următoarele:

a) au domiciliul stabil în România;b) nu au fost condamnați definitiv pentru săvârșirea unei infracțiuni contra umanității, contra statului ori contra autorității, de serviciu sau în legătură cu serviciul, care împiedică înfăptuirea justiției, de fals ori a unor fapte de corupție sau a unei infracțiuni săvârșite cu intenție, care i-ar face incompatibili cu exercitarea funcției, cu excepția situației în care a intervenit reabilitarea;

c) au o stare de sănătate corespunzătoare postului pentru care candidează, atestată pe baza adeverinței medicale eliberate de medicul de familie sau de unitățile sanitare abilitate;

d) nu au vârsta de pensionare, conform prevederilor legale în vigoare.

(3) Criteriile specifice sunt următoarele:c) pentru directorul de îngrijiri:

1. sunt asistenți medicali generaliști principali;

2. au cel puțin 2 ani vechime ca asistenți medicali generaliști principali;

3. sunt absolvenți de învățământ universitar de lungă sau scurtă durată, cu diplomă de licență/absolvire.
DIN ACESTE CONDITII FIECARE INTELEGE CE DORESTE. CARE SUNT DE FAPT INTELESURILE REALE???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:37, 22 Noiembrie 2017
Dvs ce intelegeti si ce nu intelegeti?
doresc lamurire privind fraza "sunt absolvenți de învățământ universitar de lungă sau scurtă durată, cu diplomă de licență/absolvire".
Studiile de scurta durata sunt echivalentul colegiilor universitare , institutelor de invatamant superior cu o durata de 3 ani ... de exemlu, subinginerii au SSD

Studiile de lunga durata sunt cele care au o durata de 4-5-6 ani ... de exemplu, inginerii au SLD
Ultima modificare: Miercuri, 22 Noiembrie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic
deci pentru functia de conducere din cadrul comitetului director, de director de ingrijiri, este necesar sa ai doar studii de lunga sau scurta durata indiferent de profil ?
Asa se intelege din mesajul dvs initial.

Alte discuții în legătură

Dosar respins adela1964 adela1964 S-a scos la concurs un post de director de ingrijiri la un spital de urgenta. Mi-am depus dosarul si mi-a fost respins pe motiv ca nu respect cerintele ... (vezi toată discuția)
Studii superioare de scurta durata flori9 flori9 Ce inseamna studii superioare de scurta durata? Care este diferenta dintre acestea si cele de lunga durata? Care sunt criteriile dupa care putem incadra un ... (vezi toată discuția)
Studii superioare sau studii superioare de scurta durata CYF CYF Am un candidat la concurs care a terminat studiile superioare cu durata de 3 ani. Pe ce post poate fi incadrat? S sau SSD. Multumesc. (vezi toată discuția)