avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Restituire taxa auto al doilea proprietar.
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Restituire taxa auto al doilea proprietar.

Buna ziua,

Am cumparat o masina second hand pentru care primul proprietar platise taxa auto in momentul in care a adus-o din Germania.
Am hotarat de comun acord ca suma o sa fie inclusa in pretul masinii in momentul vanzarii.
Este posibil ca restituirea sumei platita pentru taxa auto la acel moment sa fie facuta noului proprietar - mie?
Taxa auto nu a fost restitutita si am dovada platii de la ANAF .

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Tva pentru auto second hand, persoana fizica dragosm1969 dragosm1969 Va rog daca se poate sa-mi raspundeti:anul trecut, in luna iulie am cumparat auto second hand din Germania, pe persoana fizica si am platit TVA,care este ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto sbpackard170 sbpackard170 Am cumparat un autoturism care fusese adus din Germania si inmatriculat in 2008 de fostul proprietar. Am inregistrat-o la finante si cand am mers sa o ... (vezi toată discuția)
Aspect taxa poluare 2012 CALIN74 CALIN74 in 2006 am inmatriculat pt. prima oara in RO un autoturism second hand adus din germania;la acea data nu exista aceasta taxa de poluare dar am achitat accize ... (vezi toată discuția)