avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 251 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... pot retrage dosarul de constatare din service?
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

pot retrage dosarul de constatare din service?

Buna ziua, am avut un mic accident care s-a incheiat amiabil. Am fost cu vel care ma lovit sa facem constatare la service iar cei de acolo au spus ca o repara dar dureaza 5 zile sa comande piesele. Ideea este ca a trecut o luna si cei de la service ne tot amana ba nu ne raspund la telefon. Intrebarea este, pot sa scot dosarul de la service si sa Il duc la un alt service unde sa imi repar masina tot pe asigurare? Multumesc
Cel mai recent răspuns: matei catalina , utilizator 16:30, 24 Noiembrie 2017
Motivul intarzierii poate fi lipsa pieselor, care trebuie aduse, eventual, din strainatate.
In conditiile in care in respectivul service s-a facut constatarea, logic si normal este sa se faca reparatia tot acolo, chiar daca va tot amana.
Nu cred ca daca doriti sa retrageti masina, veti primi si PV de constatare/ dosarul de la service-ul in discutie.
Incercati sa retrageti masina, poate asa ii sensibilzati sa procure mai repede piesele necesare.
Multumesc pt raspuns, voi incerca asa dar imi puteti spune va rog daca serviceul este obligat legal sa repare masina si daca totusi nu mai fac reparatia la ei ma pot pune sa platesc constatarea. Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 24 Noiembrie 2017
matei catalina, utilizator
Nu am cunostinta de o astfel de prevedere legala, dar este in logica lucrurilor sa platesti pentru ceva care s-a demarat cu scopul de a se finaliza actiunea in acelasi loc, iar la un moment dat beneficiarul actiunii se razgandeste si vrea sa plece la altcineva pentru finalizarea acesteia.
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Service-ul nu vrea sa imi dea masina inapoi A_Corina A_Corina Pe data de 10 mai am predat masina la service-ul autorizat al marcii pentru o inlocuire de piesa pe garantie. De atunci am tot fost amanata cu reparatia pe ... (vezi toată discuția)
Reconstatare neaprobata misu_flo misu_flo una, Anul trecut mi-a fost lovita masina. S-a facut constatarea si s-a aprobat reparatia. Deoarece trebuia lasata masina min 10 zile in service, iar ... (vezi toată discuția)
Refuz de plata indemnizatie rca bestemailbox bestemailbox Pe scurt : In urma unui accident auto, m-am prezentat la societatea de asigurari in vederea intocmirii dosarului de dauna. Dosarul s-a deschis, au fost facute ... (vezi toată discuția)