avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa de poluare ( cod iban)
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa de poluare ( cod iban)

Buna seara,
In anul 2015 mi-a fost acceptata cererea de restituire a taxei de poluare .Imediat dupa mi-au fost indicate si cele cinci transe din care doua mi-au fost si virate in contul curent initial fiind in lei.
Intrebarea mea este, daca nu mai am contul in lei iar acum este in euro ce consecinte voi suporta in momentul cand o sa mi se vireze si celelalte sume( sau daca este posibil ca sumele sa se poata vira tinand cont ca acum contul nu mai este in lei ci este in euro)?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa de mediu SimonaGologan SimonaGologan Buna seara Am recuperat taxa de mediu platita in noiembrie 2008, in octombrie 2013, anul trecut in februarie am data in judecata Administratia Financiara ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri contestatie anaf gigelas gigelas Buna ziua, O persoana,a castigat in instanta restituirea taxei pe poluare (taxa auto); A mers la un executor judecatoresc pt.a se executa prevederile ... (vezi toată discuția)
Recuperarea de taxa de prima inmatriculare iatagangheorghe iatagangheorghe buna ! care sunt pasi care trebuie facuti pentru a recupera banii pe care i-am platit degeaba statului pentru asazisa taxa de mediu? Eu am inscris masina in ... (vezi toată discuția)