Buna seara..Mă numesc Pitulice Ana Maria ,am 33 de ani.
Apelez la dvs din dorința de a mă clarifica într-o situație..chiar nu am pe cine să întreb.
Am o poprire pe salariu din anul 2012..Atunci când am primit înștiințarea,suna era 1567.45 lei.
Plătesc de atâția ani de zile..iar acum câteva luni ,când am luat legătura cu executorul mi s-a spus că mai am de achitat suna de 12000.lei
Poprirea este de 300 Ron lunar de către angajator.
In septembrie anul acesta mi-au mai venit inca 2 popriri.deci in total 3.
Am salariu net de 1600 lei..poprirea este de 600 lei.este normal?In condițiile în care am un copil și soțul nu lucrează !
Iar despre executorul respectiv căruia îi plătesc de 5 ani...e normal ca suma sa fie atât de mare?
Îmi cer scuze pentru greseli..
Aștept răspuns..va mulțumesc
Ar trebui studiat dosarul de executare. Sumele mi se par foarte mari. Initial executarea a plecat de la un debit de 1567 lei sa inteleg si dupa 5 ani executorul a transmis ca mai aveti 12.000 lei? Trebuie vazut ce ati achitat si ce dobanzi au adaugat. Sfatul meu ar fi sa apelati la cineva de specialitate sa vada daca sunt corect efectuate calculele si sa va sfatuiasca pentru viitor.
Buna ziua.Era vorba despre suma de 150 de milioane lei vechi..așa am primit înștiințarea..iar în vara,când am sunat, mi s-a comunicat suna de 120 mil lei vechi. ...oricum mi se pare că plătesc degeaba...de atâția ani i suna.abia scade..
Îmi cer scuze daca s-a înțeles greșit..cred că nu am scris eu corect suma inițială..
Au voie sa pună penalitati și dodanzi la infinit?
Atunci de ce mai scrie pe hârtie....,,până la concurența sumei de,,,eu din asta înțeleg că penalitățile se opresc...
Mulțumesc frumos pentru răspuns !
O zi frumoasa!