avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Raspuns neconformitate
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Raspuns neconformitate

Buna ziua. Imi puteti spune cum se da un raspuns la o neconformitate, ca urmare a unui control de la ITM privind securitatea si sanatatea in munca?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 13:05, 27 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Formulati o nota, semnata de angajator, pe care o inregistrati la ITM. Data inregistrarii notei respective trebuie sa fie anterioara termenului de realizare mentionat de inspectorul de munca in PV de control.
In nota explicati modul cum ati rezolvat neconformitatea la nivelul firmei si dupa caz (daca in PV responsabilul a fost nominalizat, altul decat angajatorul), participantii la actiune. Daca rezovarea neconformitatii a necesitat intocmirea unor documente interne, adrese la terti, etc. anexati in copie xerox aceste acte si raspunsurile eventual primite (toate cu nr. de inregistrare/ data).
Daca nu puteti respecta termenul dat de inspectorul de munca pentru finalizarea rezolvarii neconformitatii, anterior trecerii termenului, inregistrati la ITM/ data o nota in care explicati motivul obiectiv al nefinalizarii in termen si ce ati intreprins pana la data respectivei note. Solicitati amanarea finalizarii neconformitatii pana la o data (onesta) la care sunteti sigur ca veti finaliza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare termen itm ptr remedierea situatiei semnalate ramy84 ramy84 Buna ziua, puteti sa imi dati o baza legala conform careia societatea careia i s-a impus in urma unui control itm remedierea deficientelor, sa ceara un termen ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda itm lupuvioleta1 lupuvioleta1 Buna ziua , fiind in curs de judecata cu itm , pt aplicare amenda contraventionala de 10000 lei , va rog sa ma sfatuiti privind urmatoarele aspecte : In ziua ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru constructii marianadavid marianadavid Buna Ziua, Am o firma cu doi angajati, Administrator si muncitor necalificat in constructii. Firma are sediu pe Bucuresti dar are un contract incheiat in ... (vezi toată discuția)