Am marea rugaminte, daca puteti sa ma ajutati in urmatoarea problema: detin o societate comerciala, infiintata în 2003, care nu a avut deloc activitate pana in 2016.
Din acest an, societatea a început activitatea, care insa nu se desfășoară la sediul societății, ci direct la sediul clientului ( fapt atestat de documente transmise către Primărie ).
Astăzi, Primăria comunei unde este înregistrată societatea, ne-a aplicat o amendă în valoare de 1500 lei, deoarece societatea nu a solicitat obținerea autorizației de functionare de la Primarie.
Spuneti-mi, va rog, daca este necesara autorizație de funcționare pentru sediul social, repet, neexistând niciun fel de activitate la sediu?
Este important să precizaţi activitatea desfăşurată (codul CAEN)!
De asemenea, amenda a fost dată în baza unui act normativ. Care este acesta?
Avem nevoie de mai multe informaţii!
Sunt o serie întreagă de detalii care pot clarifica situaţia!
Cred că este destul de puţin probabil ca motivul invocat în procesul verbal de constatare să fie tocmai cel menţionat de d-voastră!.. Dar cine ştie?!. Reveniţi cu completări!
Va multumesc mult pentru raspunsurile prompte.
Activitatea este de intermedieri in comertul cu masini, echipamente industriale, nave si avioane ( CAEN 4614 ). Iar in procesul verbal se mentioneaza ca fapta savarsita este prevazuta intr-o Hotarare de Consiliu Local din 2012, pe care, din pacate, nu am reusit sa o identific.
O seara frumoasa!
În procesul verbal încheiat, motivul invocat este ca "nu posedă autorizație de funcționare emisă de către Primăria Comunei, de la data deschiderii societatii". Nimic altceva.