avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Executare silită POPRIRI INFIINTATE DE CATRE PRIMARIE
Discuție deschisă în Executare silită

POPRIRI INFIINTATE DE CATRE PRIMARIE

Buna ziua,
Primaria mi-a infiintat 2 popriri de aproape o jumatate de miliard de lei vechi, pentru presupuse datorii catre serviciul Impozite si Taxe.
Nu m-au instiintat, nu am primit somatii, instiintari de Infintare popriri si nici titluri executorii. Mi-au luat toti banii din cont (circa 4700 lei) .iar dupa 30 zile si-au dat seama ce GAFA au facut , o poprire de 24.800,00 lei au sistat-o, iar cea de a doua de 22.300,00 lei au modificat-o la suma de 1589 lei.
Va rog sa imi spuneti ce as putea face pentru a le cere socoteala de abuzul ce au facut.
E posibil ca un Titlul executoriu sa fie semnat doar de un angajat al Primariei ??? Fara contrasemnatura unui jurist sau Secretarul Primariei?
VA MULTUMESC,
Ultima modificare: Luni, 27 Noiembrie 2017
AVVOCATO, utilizator

Alte discuții în legătură

E corect? Lili---lili Lili---lili As vrea si eu sa stiu daca e legal sa se retina bani din pensia mamei de catre primarie, unde nu a fost achitat impozitul pe anul trecut, banii se retin fara ... (vezi toată discuția)
Exceptia prevazuta de art 42 alin 3 c.pr.fisc. f_karoly f_karoly daca somatia de plata si titlui executoriu emis prin intermediul mijloacelor informatice trimis prin posta la sediul firmei care urmeaza a fi executat dar care ... (vezi toată discuția)
Executare silita amenda contraventionala, procedura MihaDrag MihaDrag Buna seara .Am o intrebare legata de un caz privind o amenda contraventionala de care contravenientul nu vrea sa auda ,ba chiar a facut contestatie impotriva ... (vezi toată discuția)