avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Idei de Fonduri Nerambursabile pentru dezvoltare ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Idei de Fonduri Nerambursabile pentru dezvoltare Aplicații web

Plănuiesc dezvoltarea unei aplicații/platforme web.

Ce tipuri de programe / fonduri nerambursabile puteți recomanda pentru zona IT, astfel încât să pot acoperi dezvoltarea platformei care se poate întinde chiar până la 12 luni?
Cel mai recent răspuns: iwilldoit , utilizator 17:53, 21 Martie 2018
Buna Ziua.
Exista mai multe varinate pentru a accesa fondurile europene pentru afacerea mai sus mentionata.
Am dori sa ne transmiteti mai multe detalii (zona unde are loc investitia, valoarea investitiei etc.)
O zi buna si spor in activitatea dumneavoastra.
Bună ziua! Este vorba de Cluj-Napoca, iar o estimare este undeva la €30.000
Buna seara,

Aveti la dispoztie fondul Start up nation care se deschide si in acest an la sfarsitul lunii martie inceputul lunii aprilie.
Fondul maxim disponibil este 44000 euro.
O seara placuta.
Ultima modificare: Miercuri, 7 Februarie 2018
ODAS GLOBAL CONSULTING S.R.L., Consultant credite si finantari

Oferiti cosultatie si in Bucuresti?
Multumesc!
ODAS GLOBAL CONSULTING S.R.L. a scris:

Buna seara,

Aveti la dispoztie fondul Start up nation care se deschide si in acest an la sfarsitul lunii martie inceputul lunii aprilie.
Fondul maxim disponibil este 44000 euro.
O seara placuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere fonduri europene nerambursabile constantin29 constantin29 Buna ziua,as dori sa incep o afacere la tara,prin fonduri europene nerambursabile,si am cateva nelamuriri. Exista vreo posibilitate de a primi fondurile ... (vezi toată discuția)
Domeniu constructii ioandinrediu ioandinrediu pentru demararea start up in construcții se acordă fonduri nerambursabile? (vezi toată discuția)
Firma noua Mihai_Juganaru Mihai_Juganaru Salutare! Pe scurt: as dori sa imi deschid o firma. Ma intereseaza sa stiu exact cam ce ar trebui sa fac pentru accesarea unor fonduri (Start UP de ex). Ma ... (vezi toată discuția)