avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Cum procedez sa imi recuperez salariile restante de la ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Cum procedez sa imi recuperez salariile restante de la o firma aflata in insolventa?

Buna ziua . Marius Lungu este numele meu. As dori sa stiu daca se mai pot recupera banii aferenti a doua luni, pentru o perioada in care firma a intrat in insolventa.Tin sa precizez ca nu mai lucrez la acea firma,iar in momentul lichidarii,m-i sa spus ca acei bani s-au dus la masa credala. De atunci am tot sunat in fiecare luna ,dar nu am primit decat promisiuni. Cum sa procedez mai departe? Imi puteti raspunde si pe adresa de e-mail mariusmoose@gmail.com .Multumesc

Alte discuții în legătură

Firma debitoare in insolventa yme yme Buna ziua , Am introdus la executare la un BEJ un BO refuzat de banca firmei debitoare .Intre timp firma a intrat in insolventa .Timp de 3 luni nu am primit ... (vezi toată discuția)
Cu ce creante ne putem inscrie la masa credala? cristina69 cristina69 Va rog daca sa imi raspundeti, cat mai urgent, daca la masa credala se poate inscrie cu facturi care au fost emise in luna mai dar sunt scadente doar in ... (vezi toată discuția)
Conventie de colaborare-coparticipatie productie agricola tgm tgm Buna ziua! Anul trecut am incheiat o conventie de colaborare eu, ca si persoana fizica si el, ca si persoana juridica. Am platit la timp contributia mea, am ... (vezi toată discuția)