avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... INSCRIERE TRACTOR LA PRIMARIE CU NR GALBENE
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

INSCRIERE TRACTOR LA PRIMARIE CU NR GALBENE

BUNA ZIUA
AM SI EU URMATOAREA SPETA, LA CARE VA ROG SA MA AJUTATI CU UN RASPUNS:
AM CUMPARAT UN TRACTOR DE 28 DE CAI PUTERE, FARA CABINA SI VREAU SA-L INREGISTREZ LA PRIMARIE CU NR GALBENE, AM FOST LA PRIMARIE CU ACTELE DE PROVENIENTA, DAR MI-AU SPUS CA SE POATE INREGISTRA IN EVIDENTA DAR FARA SA ELIBEREZE NR GALBENE, PENTRU CA NU AU BAZA LEGALA.
VA ROG SA MA AJUTATI CU ACEASTA PROBLEMA, DEOARECE IN COMUNELE INVECINATE SUNT ASEMENEA TRACTOARE INREGISTRATE LA PRIMARIE CU NR GALBENE.
MULTUMESC
CU RESPECT
STANCIU ION
Cel mai recent răspuns: cristinel-ion , utilizator 17:58, 3 Decembrie 2017
Va rog sa le indicati urmatoarele articole:
art.14 din OUG 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, art. 22 si 25 din Regulamentul de aplicare a OUG 195/2002
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carnet tractorist ssmtim ssmtim As dori sa stiu si eu daca o persoana incadrata ca si muncitor necalificat care conduce tractor, tractorul fiind inregistrat la primarie, trebuie sa detina ... (vezi toată discuția)
Dosar penal conducere fara vehicul (tractor) neinmatriculat stahlker stahlker Buna ziua, pe data 5 decembrie 2018 am fost oprit de politia locala a unei localitati si mi sa intocmit un dosar penal pe conducere vehicul neinmatriculat (un ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare tractor rutier angelmic angelmic Cu respect ii salut pe toti cei care vor reusi sa ma lamureasca intr-o problema destul de complicata, zic eu! Voi cauta sa fiu cat mai scurt! Pe ... (vezi toată discuția)