avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 382 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Autorizatie de functionare
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Autorizatie de functionare

buna ziua
mi-au iesit actele firmei de la RC. ce trebuie sa mai intreprind ca sa pot deschide un salon de coafura frizerie in sectorul 5 Bucuresti.
unde trebuie sa mai merg sau ce hartii trebuie sa mai fac ?
stiu ceva de autorizatia de functionare
altceva ?
Ultima modificare: Marți, 28 Noiembrie 2017
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:56, 28 Noiembrie 2017
In primul rand revedeti declaratiile pe propria raspundere ca sunt realizate si in teren pentru respectivul salon, masurile pe linie de ssm, mediu, sanitare, sanitar-veterinare, pentru care ati bifat ca sunt realizate. Puteti fi vizitat de inspectorii statului din respectivele institutii pentru a verifica daca ceea ce ati declarat se regaseste in teren si amenzile contraventionale nu sunt deloc neglijabile.
Solicitati aviz/ autorizatie de la ISU prin adresa scrisa cu nr. de inregistrare/ data. Depinde de amplasamentul salonului intr-o locatie, cai de acces, etc.
Solicitati autorizatie de functionare de la primarie, cu adresa, nr. de inregistrare/ data.
Declarati inceperea activitatii la ANAF.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Manichiură acasa Miha Baidoc Miha Baidoc Buna ziua,doresc să prestez servicii de manichiură acasa,am o cameră disponibilă, imi puteti spune dacă este ok? Stiu ca la salon e nevoie de cameră ... (vezi toată discuția)
De unde iau autorizatii? lorenna2105 lorenna2105 Buna ziua!Revin si eu cu o alta intrebare...vreau sa mi deschid un bar...am facut toate actele la Registrul comertului si miercuri imi va da certificatul de ... (vezi toată discuția)
Avize intreprindere individuala Romantiberiu10 Romantiberiu10 Buna ziua am o firma cu forma juridica intreprindere individuala .codul caen 9602 coafura si alte activitati de infrumusetare.cand am infiintat-o avocatul mi-a ... (vezi toată discuția)