avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Litigiu de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Litigiu de munca

Am si eu o nelamurire daca puteti sa ma ajutati cu urmatoarea situatie , Un angajat a castigat procesul in instanta , hotararea obliga societatea la la plata unei despagubiri egale cu salariile indexate si majorate, reactualizate si cu celelalte drepturi de care ar fi putut geneficia angajatul daca nu ar fi fost concediat.. salariu brut este de 2000 ron ce mai trebuie sa adaug la acest salariu???? si zilelel de concediu sunt 50 la numar cum le calculez , mentionez ca trebuie sa fac reintegrarea k vine la servici si conform codului muncii aceste zile de co se platesc doar in cazul desfacerii CIM, in aceasta situatie lucrurile stau altfel si va trebui sa i le platesc la reintegrare???? multumesc din inima
Ultima modificare: Miercuri, 29 Noiembrie 2017
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Despagubiri conf. hotarare judecatoreasca Dan 99 Dan 99 Buna seara!! Am castigat in instanta,, reintegrarea pe acelasi post si plata unei despagubiri egale cu drepturile salariale indexate, majorate si reactualizate ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu pana la reintegrare FLORIN VASILIU FLORIN VASILIU Buna ziua, Am intalnit urmatorul caz : un angajat a castigat in instanta de fond anularea deciziei de concediere, reintegrarea pe functia detinuta anterior ... (vezi toată discuția)
Litigii munca Shogun72 Shogun72 Am câștigat procesul cu vechiul angajator si instanța a dispus reintegrarea si toate celelalte. Problema mea este ca in momentul acesta sunt angajat in ... (vezi toată discuția)