CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
 CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat 	
			~ final discuție ~
 adriana dj	                   

am primit acasa de la judecatorie niste hartii di care reiese ca am fost data in judecata iar in aceste hartii mi se spune ca trebuie sa depun intampinare in ... (vezi toată discuția)
	                    adriana dj	                   

am primit acasa de la judecatorie niste hartii di care reiese ca am fost data in judecata iar in aceste hartii mi se spune ca trebuie sa depun intampinare in ... (vezi toată discuția)

irina8001	                   

Buna ziua, ne-a fost dat sa o vedem si pe asta , am avut un proces pe rol la tribunal  pe o somatie de plata , litigii cu profesionistii , am depus toate ... (vezi toată discuția)
	                    irina8001	                   

Buna ziua, ne-a fost dat sa o vedem si pe asta , am avut un proces pe rol la tribunal  pe o somatie de plata , litigii cu profesionistii , am depus toate ... (vezi toată discuția)

reliana	                   

Bună ziua!
Vă rog, ajutați-mă să înțeleg o anume problemă- nu am studii de specialitate.
Astăzi, consultând site-ul postal.just.ro, am constatat ... (vezi toată discuția)
	                    reliana	                   

Bună ziua!
Vă rog, ajutați-mă să înțeleg o anume problemă- nu am studii de specialitate.
Astăzi, consultând site-ul postal.just.ro, am constatat ... (vezi toată discuția)