Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
 Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane 	
			 Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic

Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic	    

(...) in ianuarie face 57 de ani, (...)
 Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

~ final discuție ~
 domnica_sb	                   

Va rog sa aveti amabilitatea de a ma ajuta in calcularea varstei pentru pensionare limita varsta cu reducerea varstei standard datorata grupei II si data la ... (vezi toată discuția)
	                    domnica_sb	                   

Va rog sa aveti amabilitatea de a ma ajuta in calcularea varstei pentru pensionare limita varsta cu reducerea varstei standard datorata grupei II si data la ... (vezi toată discuția)

soridraia	                   

- femeie data nasterii 30.07.1953, ani lucrati 37 din care 19 ani si 8 luni in grupa 2 de munca.
- cu ce data as putea iesi in  pensie la limita de varsta? (vezi toată discuția)
	                    soridraia	                   

- femeie data nasterii 30.07.1953, ani lucrati 37 din care 19 ani si 8 luni in grupa 2 de munca.
- cu ce data as putea iesi in  pensie la limita de varsta? (vezi toată discuția)

bodo gabriella	                   

Numele meu este Vasile am 59 de ani impliniti in septembrie. Am lucrat 40 de ani din care grupa a doua 24  de ani. Va rog sa-mi spuneti cand pot iesi la pensie ... (vezi toată discuția)
	                    bodo gabriella	                   

Numele meu este Vasile am 59 de ani impliniti in septembrie. Am lucrat 40 de ani din care grupa a doua 24  de ani. Va rog sa-mi spuneti cand pot iesi la pensie ... (vezi toată discuția)