BUNA ZIUA!Tata a murit acum 3 ani,iar mama acum 3 saptamani.Noi suntem 4 frati.Fratele mai mare care sta in apartament mai detine o proprietate de la bunicii sotiei lui.El nu doreste sub nicio forma sa dea parte la fiecare dintre frati.Nu doreste sa vanda nici apartamentul parintilor nostri si nici apartamentul pe care il detine pentru a putea da parte.Intrebarea este:Poate fi dat afara din apartamentul parintilor sub executare judecatoreasca?si care este rezolvarea acestei probleme pentru ca fiecare din frati au drepturi egale?
situatia nu este chiar asa complicata cum pare : toti succesorii de drept ( cei patru frati ) va trebui sa mergeti la un notar , in a carui raza teritoriala si-au avut ultimul domiciliu parintii dvs .
erezii trebuie sa accepte succesiunea in termen de 6 luni de la decesul defunctului .
daca fratele dvs nu este de acord cu dezbaterea succesiunii , va trebui sa investiti instanta de judecata cu o actiune avand ca obiect partajul succesoral si iesirea din indiviziune .
daca fratele nu se prezinta nici in instanta la termenele procesuale , instanta va pronunta hotararea si in lipsa acestuia . iar in acest caz, dansul va fi considerat strain de mostenire .
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Deschidere succesiune
alex333
Doresc sa deschid succesiunea am divergente cu fratii si mama mea si vreau sa cer iesirea din diviziune cu un teren si casa parinteasca. Mentionez ca tatal meu ... (vezi toată discuția)
Proces civil
adriana_n
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: Daca o persoana care este implicata intr-un proces civil a decedat inainte de solutionarea procesului, ... (vezi toată discuția)
Succesiune
ContSters84764
Daca unul din parinti moare ,la cat timp se poate deschide succesiunea,unde trebuie deschisa si care sunt formalitatile acestuia?Ce drepturi au copiii ,ce ... (vezi toată discuția)