avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONCEDIERE INDIVIDUALA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONCEDIERE INDIVIDUALA

Buna ziua

Am un salariat care va pleca prin concediere individuala art.65(1) la data de 15.10.2009 si astazi i-am dat decizia sa o semneze (bineinteles dupa ce a fost preavizat)
Dupa cateva ore de la semnarea deciziei m-a anuntat ca va intra in concediu medical.
Intrebarea mea este daca in acest caz ( dupa semnarea deciziei de concediere ) i se mai suspenda preavizul sau concediul medical va fi anulat
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:19, 27 Septembrie 2010
Decizia se contesta in termen de 30 de zile de la data comunicarii acesteia salariatului si nu de la data inregsitrarii la ITM.

Chiar daca legea nu prevede emiterea instiintarii de preaviz, instantele de judecata nu considera nelegala o astfel de procedura.

@ krug

Potrivit Regulamentului de postare, Daca aveti mai multe lucruri de spus, puteti folosi functia de editare a mesajului anterior. Nu ne dorim sa postati mai multe mesaje consecutive in aceeasi discutie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte concediere desfiintare post miha254 miha254 Buna, stie cineva cu certitudine ce documente trebuie sa emita societatea care doreste concedierea unui salariat datorita desfiintarii postului ocupat de ... (vezi toată discuția)
Concedierea salariatului in perioada de concediu medical aaiordache aaiordache Buna ziua, Cum se solutioneaza urmatoarea situatie: un angajat a primit preaviz de concediere cf art 65 (concediere colectiva) - 20 zile lucratoare. In ... (vezi toată discuția)
Concediul medical dupa semnarea deciziei de concediere anky23 anky23 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta: in urma restructurarii postului, societatea la care lucrez mi-a inmanat spre luare la cunostinta si ... (vezi toată discuția)