avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... termen revizuire
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

termen revizuire

Am descoperit inscrisuri noi si doresc sa fac o actiune de revizuire in baza Art. 509 alin. 1 pct. 5 din Noul Cod de Procedura Civila.
Intrebarea este daca am descoperit inscrisurile noi insa nu mi s-a comunicat hotararea trebuie sa astept comunicarea hotararii judecatoresti???
Cum pot cere o revizuire a unei Hotarari Judecatoresti care nu s-a comunicat in termen de 30 de zile de la descoperirea unui inscris ???
Cel mai recent răspuns: Mihail Cazacioc , Consilier juridic 09:16, 4 Decembrie 2017
1. Termenul in care puteti solicita revizuirea in cazul prezentat este cel prevazut la art. 511 al.1 pct. 5, adica in termen de 30 de zile din ziua in care s-au descoperit inscrisurile ce se invoca;
2. Daca hotararea nu s-a comunicat( instanta nu a redactat-o inca ) puteti cere un certificat de grefa, prin care sa vi se comunice solutia instantei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revizuire sindicalistul sindicalistul Am descoperit inscrisuri noi si doresc sa fac o actiune de revizuire in baza Art. 509 alin. 1 pct. 5 din Noul Cod de Procedura Civila. Intrebarea este daca ... (vezi toată discuția)
Revizuire fara a fi comunicata hotararea judecatoreasca sindicalistul sindicalistul Am descoperit inscrisuri noi si doresc sa fac o actiune de revizuire in baza Art. 509 alin. 1 pct. 5 din Noul Cod de Procedura Civila. Intrebarea este daca ... (vezi toată discuția)
Termen depunere cerere revizuire manuelaturcu manuelaturcu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in legatura cu depunerea unei cereri de revizuire. Care este termenul de depunere a unei cereri de revizuire ? 30 de zile ... (vezi toată discuția)