avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract nerespectat de întreținători. Cum se poate ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract nerespectat de întreținători. Cum se poate anula?

Buna ziua in speranța că îmi veți da un răspuns prompt va adresez următoarea întrebare.Cum se poate anula un contract de întreținere ?Va voi explica pe scurt....mama mea a făcut un contract de întreținere cu niste vecini adică ei trebuie să aibă grijă de ea sa i asigure hrana medicamente in caz de boala căldură etc iar după moartea ei acestora le revine casa ,acum ea vrea sa anuleze contractul pt ca ei nu și respectă partea contractuala ce putem face ?Multumesc
Ultima modificare: Luni, 4 Decembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: GermanAlex , utilizator 10:55, 6 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Actiune in instanta prin care probati neindeplinirea obligatiilor asumate de catre debitori.
Deci trebuie sa facem dovada că ei nu se ocupa de ea?
Binenteles. Altfel ce sens ar avea rezolutiunea contractului ? Trebuie sa probati nevoia si faptul ca nu au raspuns conform a ceea ce se prevede in contract ca fiind obligatii asumate.
Doamne în ce tara traim ea având 85 ani cum poate aduna o bătrânică dovezi sa meargă în instanță eu fiind la mare distanță de ea neavând posibilitatea să stau o perioada sa adun dovezi
Inteleg nemultmuirea dvs.. dar, ceea ce afirmati, trebuie dovedit:martori,inscrisuri.Caz contrar,este o simpla afirmatie fara consecinte juridice.Asta este in toata lumea.

Alte discuții în legătură

Am făcut un contract de întreținere pentru o casă+teren, iar între timp ne-am construi o casă nouă în curte. cum rămâne cu casa dacă întreținutul vrea să rezilieze contractul? George123456789 George123456789 Eu cu soția avem un contract de intretinere viagera cu un unchi de al ei casa si teren.Noi neam facut casa noua an curte.Daca vrea sa rezilieze contractul cum ... (vezi toată discuția)
Rezolutiune contract de intretinere cu clauza de uzufruct viager madina71 madina71 Buna ziua! O cunostinta (75 ani) a incheiat un contract de intretinere cu un nepot si cu sotia acestuia in urma cu 2 ani. Dupa cateva luni batrana a avut un ... (vezi toată discuția)
Anularea unui contract de vinzare- cumparare cu clauza de intretinere Gabi1310 Gabi1310 Cumparartorul nu si-a indeplinit obligatiile asumate neavind grija de proprietarii imobilului in sensul ca a parasit tara si nu l-a mai interesat. Imobilul ... (vezi toată discuția)