avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Desfiinţare înscrisuri (art.315 lit. d NCPP)
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Desfiinţare înscrisuri (art.315 lit. d NCPP)

Va salut,

As dorii ajutor va rog,am primit de curand la adresa din Romania o citatie despre un dosar penal despre care nu am nici o cunostiinta.

In fine am verificat numarul dosarului,scriind urmatoarele :

Părţi
Nume Calitate parte
Rebeca Gheorghe Alin Intimat
SERVICIUL PUBLIC COMUNITAR REGIM PERMISE DE CONDUCERE ŞI ÎNMATRICULARE A VEHICULELOR Intimat

Şedinţe
18.01.2017
Ora estimata: 08:30
Complet: C5 Penal - Cameră Preliminară
Tip solutie: Încheiere
Solutia pe scurt: În baza art. 5491 alin. 1 C.proc.pen. respinge ca prematură propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti de a se dispune desfiin?area totală a înscrisului intitulat „Declara?ie” depus în dosarul penal nr. 2154/P/2015 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti (f. 7 dup), privindu-l pe Rebeca Gheorghe-Alin. În baza art. 275 alin. 3 C.proc.pen., cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în 3 zile de la comunicare. Pronunţată în ?edin?ă publică astăzi, 18.01.2017.
Document: Încheiere finală camera preliminară 18.01.2017

As dorii sa stiu despre ce este vorba si daca este grav.
Se mai poate face ceva,trebuie sa ma prezint neeaparat.
Sper sa nu imi anuleze permisul de conducere.

Astept ajutor va rog.

Alte discuții în legătură

Cazul a fost închis si nu înțeleg ce am de facu Madalin strambeanu Madalin strambeanu Ora estimata: 09:00 Complet: 4-Cameră preliminară Tip solutie: respinge cererea Solutia pe scurt: Respinge cererea formulată de Parchetul de pe lângă ... (vezi toată discuția)
Instanta : confirmare renuntare urmarire penala costyreal costyreal Buna ziua, as dori un sfat , sunt chemat in instanta impreuna cu alti 2 prieteni sub acuzatia de lovire sau alte violente, procurorul a solutionat si noi fiind ... (vezi toată discuția)
În 2015 am vândut în produs și am primit 300 euro falși. ... autorusnet autorusnet În 2015 am vândut în produs și am primit 300 euro falși. Am sunat la 112 după m.am prezentat la diicot unde am încercat sa.l găsesc pe cel care mi a ... (vezi toată discuția)