Am primul termen la fond joi, 7 decembrie 2017.
Am scris in cererea de chemare in judecata ca probe inscrisuri si orice proba va rezulta din dezbateri.
Acum am dorinta de a adauga la probe martori si interogatoriu ca si daune. As dori sa cunosc parerea dvs. daca mai sunt admise si pana cand sa le depun la judecatorie?
- la termenul de 7.12?
- inainte prin posta?
- la registratura?
De ce mi s-ar respinge si cum as putea sustine cererea mea, va rog?
Normal probele se propuneau prin actiune. Daca in urma apararilor din intampinarea rezulta ca sunt necesare probe suplimentare, atunci ele se propun prin raspunsul la intampinare.
Daca inaintea primului termen modificati actiunea, atunci prin acea modificare se propun si probele.
Daca se ajunge la dezbateri si din acestea reiese ca e necesara suplimentarea probatoriului, atunci se va putea solicita motivat acest lucru si se va dispune instanta in functie de actele si lucrarile dosarului.
Oricum va trebui sa prezentati si sa argumentati necesitatea si utilitatea acestor probe in solutionarea cauzei.
Multumesc, doamna avocata.
Am scris in cererea de chemare in judecata: ORICE PROBE vor rezulta din dezbateri, la probatoriu. Eu asa inteleg, ca daca am scris ORICE probe acum dau doar lista martorilor si interogatoriul, nu?
Deci nu vin acum cu probe noi ci completez cu lista martorilor si cu interogatoriul.
Va rog mult sa imi spuneti cand depun acestea? Inainte de ziua de termen sau la termen judecatorului direct?