avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... drepturi ale clientului in obtinerea unui credit ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

drepturi ale clientului in obtinerea unui credit bancar prima casa

V-as ruga pe cei care veniti cu un raspuns la intrebarile noastre, ale celor care nu cunoastem legislatia, sa cititi f atent continutul intrebarii, si daca sunteti in masura sa raspundeti , sa veniti cu solutii clare.Se pare ca nu ati inteles ce am intrebat eu! Nu sa merg sa gasesc intelegere la alti consultanti bancari e solutia, ci ce masuri se pot lua cu acesti angajati ai bancii care poarta clientii pe drumuri si promit ca se va rezolva , ca dupa aproape un an de zile sa revina cu un motiv pe care tot ei, angajatii bancii au afirmat initial ca era rezolvat.Asta se numeste abuz la persoana mea. Ce pot eu face ?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 15:17, 5 Decembrie 2017
De ce ați deschis alt topic`?!

Puneți noua întrebare sau adăugați comentarii în topicul inițial, pentru a putea avea continuitate pe subiect, nu deschideți alt topic.
Asa nu se mai înțelege nimic ce vreți să spuneți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajatorul nu a respectat contractul de munca bogosianu bogosianu Am lucrat un an de zile cu contract de munca.La interviu mi s-a spus ca se lucreaza legal,dupa o luna am vazut ca nu se lucreaza legal ,ca nu se semneaza ... (vezi toată discuția)
Discutie la care lipsesc butoanele "raspunde" si "citeaza" ! a234 a234 Buna ziua, Am deschis un topic referitor la inchiderea contului bancar Asociatiei de catre Presedinte / Comitet: \\"Cont bancar inchis la Asociatia de ... (vezi toată discuția)
Poprire, cont nou la alta banca JanineC JanineC Credit neplatit la timp care a dus la executare silita si proprirea contului bancar-persoana fizica. Daca se deschide un alt cont bancar la o alta banca din ... (vezi toată discuția)