avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1359 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda politia locala
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda politia locala

Buna ziua. Un coleg de serviciu a primit prin posta un p-v de contraventie prin care a fost sanctionat cu amenda, intocmit de catre Politia Locala, privind stationarea in loc nepermis. Cea care a savarsit insa presupusa contraventie a fost sotia colegului, care folosea la acel moment autovehiculul, dar procesul verbal a fost intocmit in lipsa, fiind sanctionat colegul meu, in calitate de proprietar al autovehiculului. Este legala sanctionarea proprietarului autovehiculului in aceasta situatie? Precizez ca politia locala nu a trimis adresa pentru a solicita proprietarului datele soferului care a savarsit contraventia, lucru de altfel nelegal dupa pronuntarea hot. ICCJ.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:38, 4 Decembrie 2017
Daca proprietarul vehiculului apreciaza neintemeiata sanctiunea sa conteste PV in instanta in termen de 15 zile de la comunicare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primit pv pol. locală galați, în lipsă, pentru parcare neregulamentară, fără invitație prealabilă la sediu virgiliuadr virgiliuadr Bună ziua. Pe data de 15 octombrie a.c. am fost, cu autoturismul, la o piață din Galați, numită popular Piața Basarabiei. Am parcat mașina pe trotuar ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare politia locala marc13 marc13 Buna ziua, Desi inteleg ca prin decizia nr. 11/2017, ÎCCJ a stabilit ca doar Politia Rutiera are dreptul sa solicite comunicarea identitatii persoanei care ... (vezi toată discuția)
Are obligatia agentul constatator de la locala sa fotografieze pozitia autoturismului? DlGoe DlGoe Buna ziua! Am stationat cu autoturismul pe intrandul de la un imobil(casa). Aia de la locala au zis ca am stationat pe trotuar. Masina e un Smart, are ... (vezi toată discuția)