avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări cyan
                      Moderator

cyan
                      Moderator                    

Ionut_Gabriel	                   

Buna ziua, as dori sa stiu daca in urmatoarea situatie s-a procedat corect!
Oprit de echipaj politie al unei sectii din Bucuresti pe motiv ca nu am respectat ... (vezi toată discuția)
	                    Ionut_Gabriel	                   

Buna ziua, as dori sa stiu daca in urmatoarea situatie s-a procedat corect!
Oprit de echipaj politie al unei sectii din Bucuresti pe motiv ca nu am respectat ... (vezi toată discuția)

tomalenuta	                   

Azi am avut ghinionul de a-mi aparea un pieton in fata masinii pe trecerea de pietoni. Pe banda 1 era parcata o masina in fata unei treceri de pietoni (in ... (vezi toată discuția)
	                    tomalenuta	                   

Azi am avut ghinionul de a-mi aparea un pieton in fata masinii pe trecerea de pietoni. Pe banda 1 era parcata o masina in fata unei treceri de pietoni (in ... (vezi toată discuția)

alexa_25	                   

Buna ziua,oaree posibila retinerea permisului fara intocmirea unui proces verbal si fara inmanarea unei dovezi de circulatie?:sorry: (vezi toată discuția)
	                    alexa_25	                   

Buna ziua,oaree posibila retinerea permisului fara intocmirea unui proces verbal si fara inmanarea unei dovezi de circulatie?:sorry: (vezi toată discuția)