avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 332 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Cum se vor calcula CAS si CASS?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Cum se vor calcula CAS si CASS?

Buna ziua. As dori si eu un pic de ajutor pentru urmatoarea "dilema"
Un salariat este angajat cu 2h. Automat din 2018 asta inseamna ca va avea un salariu de 475 LEI. Intrebarea e urmatoarea. Cum se vor calcula CAS si CASS pentru acesti bani? Ca din August pana in prezent(adica indiferent de ore si venit platesc contributiile ca la 8h) sau raportate la venitul pe care l-am inregistrat? Pentru ca daca se calculeaza ca pana acum asta ar insemna ca salariatul va ramane cu un MINUS de 190 LEI. Am calculat eu gresit?
Multumesc frumos
Ultima modificare: Miercuri, 6 Decembrie 2017
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Salariul cenzor pensionar mirelahanganu mirelahanganu Buna ziua, Spuneti-mi si mie va rog cum se calculeaza salariul unui cenzor pensionat la limita de varsta. Vrem sa i facem contract de munca la o suma neta ... (vezi toată discuția)
Cum se va face un calcul corect la asociatia de proprietari ? Lupulescu Robert Curatenie Blocuri Lupulescu Robert Curatenie Blocuri Potrivit OUG nr. 79/2017 începând cu 1 ianuarie 2018, se vor acorda următoarele : Contribuţiile sociale în 2018 : De la 1 ianuarie 2018 intră în ... (vezi toată discuția)
Impozit 2018 comancorinaadelina comancorinaadelina Buna ziua, incerc sa ma lamuresc cu noile modificari salariale, si cred ca am inteles o parte din aceste modificara iar o parte nu: - eu inteleg ca salariu ... (vezi toată discuția)