avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am aflat că suntem înregistrați în birouri nu doar ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am aflat că suntem înregistrați în birouri nu doar video, ci și audio. Ce putem face?

Stiam ca sunt camere in birourile noastre - pentru ca se vad. Dar nu stiam ca inregistreaza si sunet. Si oricum, am presupus ca inregistrarile sunt sterse regulat.

Azi am aflat ca se inregistreaza si video si audio si ca inregistrarile sunt pastrate, fara sa ni se fi spus nimic. Am aflat astazi, din intamplare. Nu exista afisata nicio atentionare, inteleg ca ar fi fost necesar.

Ce putem face?
Ultima modificare: Miercuri, 6 Decembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:14, 7 Decembrie 2017
Puteti sesiza Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrarea audio-video in cancelarie, legal sau abuziv? oanabadger oanabadger Buna seara. Lucrez la o scoala privata unde exista camere de supraveghere audio-video peste tot: sali de clasa, holuri, cantina, inclusiv cancelarie. In ... (vezi toată discuția)
Monitorizare audio/video Rainwatch Rainwatch Sotia mea lucreaza la un magazin alimentar, iar de curand seful ei a schimbat camerele cele vechi si au pus camere video si audio. Am mai cautat pe net dar nu ... (vezi toată discuția)
angajatorul mă spionează? zoli79 zoli79 Am o presimțire că angajatorul mă spionează la locul de muncă cu un microfon ascuns în birou . Ce pot să fac? (vezi toată discuția)