avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Firma radiata, datorii la stat.
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Firma radiata, datorii la stat.

Buna ziua,
Va relatez mai jos o situatie si as dori sa ma ajutati cu un raspuns:
Am avut un srl. Din cauza ca nu stiu ce bilanturi din 2005 cica nu au fi fost depuse pe la registrul comertului, firma a fost radiata de la registrul comertului in iunie anul acesta, cu adresa de comunicare de radiere in iulie 2009. Acum incepe problema: Din ianuarie anul curent nu s-a platit la stat (nici la somaj, cas) tva-ul si impozitul pe profit. In septembrie am primit somatie de plata pe aceste datorii la stat cu executare silita. Pe firma nu exista nici un mijloc fix inregistrat si nici bunuri nu sunt, firma fiind doar de prestari servicii.
In aceasta situatie, avand in vedere ca banii de taxe inca nu ii am pentru a plati ce se poate intampla?
Daca vreau totusi sa platesc, firma fiind radiata si cu conturile inchise, am cum face o plata pentru o firma care nu mai exista din iunie-iulie cu data de octombrie? Cum s-ar putea rezolva situatia?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: danike , utilizator 20:01, 19 Octombrie 2009
conform art. 142, alin 4, din OG nr. 92/2003 privind Codul de procedura fiscala, executarea silită a creanţelor fiscale nu se perimă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl radiat-se mai platesc datoriile? ContSters69724 ContSters69724 Speta. Un SRL infintat in 1992 este radiat in 2005 pe motiv nedepunere situatii financiare la ONRC. Firma avea de platit o amenda la ITM. Daca a fost radiata, ... (vezi toată discuția)
Radiere firma alin_bv alin_bv Buna seara Referitor la art. 175 alin.6 din Codul de Procedura Fiscala 2010 : \"Creanţele fiscale datorate de debitori, persoane ... (vezi toată discuția)
Societati comerciale opitzadriana opitzadriana Daca o firma isi inceteaza activitatea in 1999 avand de plata impozit pe profit si t.v.a dupa cat timp intervine prescriptia? (vezi toată discuția)