avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cere demisie prin email
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cere demisie prin email

Buna ziua lucrez la o firma de o lună de zile , contract de muncă duplicat nu am primit.Am înaintat o cere de demisie pe email cu toate datele necesare , as dori sa știu dacă e valabilă
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:18, 7 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Referitor la forța probanta a unor asemenea înscrisuri (email), legea prevede ca înscrisul în forma electronica (având asociata sau incorporata o semnătură electronica certificata) este asimilat înscrisului sub semnătură privata., iar dacă aceasta este recunoscut de cel căruia i se opune, produce aceleași efecte juridice ca un înscris autentic.
Ultima modificare: Joi, 7 Decembrie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere demisie producerea efectelor stephen123 stephen123 O cerere de demisie din partea angajatului, trimisă angajatorului în format electronic, pe email, nedatata, nesemnată de către angajat, poate produce ... (vezi toată discuția)
Notificare incetare c.i.m in perioada de proba Daniel2018 Daniel2018 Buna ziua. Am si eu o intrebare. M-am angajat in 06.03.2018 la o clinica cu contract pe perioada de 3 luni si 15 zile perioada de proba. Din pacate anganatorul ... (vezi toată discuția)