avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 281 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... INSOLVENTA
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

INSOLVENTA

Buna ziua,
in situatia in care eu creditor am un dosar suspendat in baza art.75 din legea 85/2012 cu creanta inscrisa ulterior in masa credala. In ce conditii ma mai pot intoarce in acest dosar dupa iesirea debitorului din insolventa?
Cel mai recent răspuns: marius68marius , utilizator 09:03, 11 Decembrie 2017
cum a iesit debitorul din insolventa? in urma realizarii unui plan de reorganizare? Daca da, creanta dumneavoastra a fost redusa prin acest plan?
da, intradevar a iesit din insolventa in urma unui plan de reorganizare si am avut creanta redusa, dupa iesire dosarul suspendat a fost repus pe rol, mai am ceva de recuperat in acest dosar?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reinsertie debitoare otilia13 otilia13 Buna ziua, Un debitor a intrat in procedura de insolventa iar in urma reorganizarii judiciare acesta a fost repus in situatia anterioara, Societatea ... (vezi toată discuția)
Incetare actiune Crina001 Crina001 La iesirea din insolventa se poate repune pe rol o actiune care a fost incetata, in procedura de insolventa, pe art. 75 teza finala din Legea 85 ... (vezi toată discuția)
Recuperare creanta de la firma iesita din insolventa euro2002 euro2002 buna ziua sunt creditorul unei firme ce a iesit din insolventa si prin hotararea instantei a fost repusa in circuitul comercial. M-am inscris la masa credala ... (vezi toată discuția)